Ingatlanfejlesztők

Tisztelt Ingatlanfejlesztők!

97307030191397742388.jpg
Lehetőségünk van megtervezni, majd megvizsgálni és bizonyítani, hogy egy épület egyedileg tervezett tűzvédelmi koncepciója megfelelően működik. Így az együttműködésünkkel az épület a biztonsághoz szükséges tűzvédelmi „elemek” mindegyikével fog rendelkezni, de nem kell olyan kialakítást, eszközöket, berendezéseket betervezni, megvásárolni, amelyek a szükséges biztonsági szinten (hatóságilag meghatározotton) túlmutatnak.

Gyakorlati tapasztalataink szerint jelentős, a költségeinknél egy nagyságrenddel nagyobb megtakarítások érhetőek el!

Előfordulhat hogy, az Usa-ban, Svájcban vagy az Európai Unió tagállamaiban megépült épület "testvérének" itthon történő megépítésekor ugyanaz az épület a magyar tűzvédelmi hatóságok szerint nem felel meg a követelményeknek.

Magyarországon természetesen a tűzvédelmi szakemberek nagyon jól tudják, hogy a Nyugat-Európában kialakult tűzvédelmi előírások nagyon is jók, és hogy az ottani épületek biztonságosak, de a magyar tűzvédelmi szabályozás nem teljesen azonos a Nyugat-Európaival, így jönnek létre az ellentmondások.

Az Optomm Kft. olyan komplex tűzvédelmi megoldást kínál Önöknek, amely során a Nyugat-Európában megszokott tűzvédelmi koncepciót megvizsgálhatjuk, és ha a magyar jogszabályokkal, szabványokkal azonos biztonságot garantál, akkor lebonyolítjuk az ehhez szükséges adminisztrációt és az épület az eredeti tűzvédelmi rendszerével épülhet meg. Összességében lehetőség nyílik az eredeti tűzvédelmi koncepció megvalósítására.

Kiürítési Szimuláció

14000114641397385498.jpg
Számítógépes szimuláció segítségével lehetőségünk van megvizsgálni az épületekből, területekről való kiürítés folyamatát.
 

Komplex Tűzvédelmi Terv

Újdonság a Tűzvédelemben! Egy KOMPLEX rendszer, jelen esetben a tűzvédelmi rendszerek összehangolt és megfelelő kialakítása!